Asnjëherë nuk duhet ti bëni këto pyetje në një intervistë pune

Intervistuesi do të dojë t’i ndryshojë rolet në fund të intervistës, dhe të thotë: “Tani, a ke ndonjë pyetje për mua ose kompaninë?”

Tani është mundësia për ju, për të treguar veten dhe t’i bëni pyetjet e duhura.

Autor i librit “The Humor Advantage” Michael Kerr, një pyetje të cilën asnjëherë nuk duhet ta bëni në një intervistë pune është: “A e fitove vendin e punës?”.

Bërja e kësaj pyetje vetëm sa tregon mungesë respekti.

Gjithashtu  është mirë të demonstroni se jeni entuziastë, por jo entuziasëm të tepruar sepse do të dukeni të dëshpëruar.