Jeni në një karrierë të gabuar, si ta kuptoni këtë?

Psikologia Dr. Sherry Benton, ka zbuluar se si një karrierë e gabuar mund të ndikojë negativisht në shëndetin mendor.

Të punuarit një punë me stres mund të shpie në lodhje, e kjo pastaj sjell efekte të pakënaqshme, ja disa nga këto efekte:

-Pagjumësi dhe lodhje,

-S’ka mbështetje,

-S’keni ndjenja të krenarisë,

-Përpiqeni të jeni e përsosur.