Mjekët zbulojnë një simptomë të re

Temperatura dhe ethet kanë qenë simptomat më të zakonshme.

“Spektri i simptomave vazhdon të zgjerohet dhe kështu të rinjtë shpesh shfaqen pa ethe dhe me dhimbje barku,” tha Dr. William Schaffner.

Individët mbi moshën 35 vjeç, këto janë simptomat më të zakonshme: temperaturë, kollë, ethe, gulçim, lodhje dhe konfuzion.

Ndërsa tek individët nën moshën 35 vjeç, po shfaqen më shumë këto simptoma: dhimbje barku dhe koke.

Simptomat e tjera që po vihen re nga mjekët janë: dhimbje migrene, të vjella dhe diarre.