Simptomat që tregojnë nëse e keni kaluar koronavirusin

Nëse keni qenë shumë sëmurë, midis periudhës janar-shkurtit, ka gjasë ta keni kaluar koronavirusin ka thënë Adam Spivak, një doktor i sëmundjeve infektive në Universitetin e Utah në Salt Lake City.

Vetëm nëpërmjet simptomave mund të dini nëse jeni prekur nga koronavirusi.

Më poshtë kemi paraqitur disa shenja që tregojnë se në të shkuarën ju mund të keni qenë të infektuar:

-Nëse keni pasur ethe dhe kollë!

-Papritur keni humbur nuhatjen dhe shijen e ushqimit!

-Nëse e gjithë familja u sëmur njëkohësit, dikush më shumë dhe sikush më pak, ka përjetuar grip.

-Nëse keni pasur shenja në lëkurë që ju shkaktonin kruajtje!

Vetëm testi serologjik, mund të japë një përgjigje të saktë, nëse keni qenë i infektuar.