Të pazëvendësueshme për trajtimin e kësaj sëmundje

Mbajnë trupin të shëndetshëm dhe ndihmojnë në parandalimin e shumë sëmundjeve.

Qepët e kuqe përmbajnë vitamine dhe minerale (kalciumin, magnezin, kaliumin, vitaminat C,K).

Dr. Igor Knjazkinfrom nga Petersburg, e ka zbuluar një recetë.

Ai thotë se në mbrëmje para gjumit duhet të preni një qepë të kuqe, dhe me një gjysmë qepe e bëni masazh qafën rreth gjëndrës tiroide.

Pasi ta përfundoni këtë duhet të flini, pa e pastruar qafën.