Ushqimet që shuajnë urinë por nuk të shëndoshin

Shpesh herë dëshironi të konsumonit menjëherë çfarë ju del para në frigorifer.

Ushqimi është sigurisht shumë i rëndësishëm për trupin dhe energjinë.

Janë disa ushqime plot vlera të cilat ngopin stomakun pa e dëmtuar dhe fryrë atë.

-supa
-kosi
-frutat e pyllit
-gjiza
-patatet
-vezët
-mishi i bardhë
-peshku
-tërshëra

Femrat rekomandohet të konsumojnë 1300-1500 kalori për të humbur në peshë ndërsa 2000 kalori për të shtuar në peshë.

Ndërsa tek meshkujt fillojnë nga 2000 kalori për të humbur në peshë ndër mbi 2500 për të shtuar.